0%
Fullscreen
Lights Toggle

Stinët e vitit në gjuhën angleze

Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri është me saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet e parashtruara.rnrnrnStinet e vitit, Stinët e vitit, Viti dhe stinët, Kuize anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize për gjuhën angleze, kuize anglisht shqip, Kuize en línea, teste anglisht, Teste te ndryshme anglisht, mëso anglisht en línea, meso anglisht en línea, Mesoni anglishten, mesoni gjuhen angleze online,

Game Tags

, , , , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top