0%
Fullscreen
Lights Toggle

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka te bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t i dini objektet se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka katër opcione ku vetëm njëri opcion është me saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPergjigjuni ne pyetjet qe shfaqen.rnrnrnGjuha angleze, Gjuhe angleze, Teste, Kuize, Kuize anglisht, Teste anglisht, Shtepia, Orendite, Shtepia dhe orendite, Orendite shtepiake, Orendia kuiz, Kuize por shtepine, Kuize angleze, Kuize ne gjuhen angleze, Kuize en línea, Kuize shqip, Teste shqip, Mesoni anglisht, Meso gjuhen angleze,

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top